Feliç tornada a l’escola. Curs 2018-2019


Comença el nou curs escolar 2018-2019. Us desitgem una feliç volta al treball. Tots i totes tornem amb les piles recarregades i amb nous projectes i il·lusions.

Al mateix que la Biblioteca del CEFIRE de València que torna amb energies renovades. Des del 3 de setembre tornem a estar a la vostra disposició en el CEFIRE de Valencia (fins al 14 de setembre el nostre horari d’atenció al públic serà de 9 a 14 h. i, a partir del 17, us atendrem en el nostre horari habitual: de dilluns a divendres de 9 a 14 h. i de dilluns a dijous de 16 a 19 h.)
A la nostra biblioteca trobareu infinitat de recursos que poden servir-vos d’ajuda per al vostre treball a l’aula. Oferim serveis de préstec, cerques documentals… En aquest enllaç podeu consultar els nostres serveis, les nostres dades de contacte i el nostre horari d’atenció al públic.


I a aquest altre enllaç, podeu consultar el catàleghttp://www.begv.gva.es/cefiregv/val_tcef.html o, si preferiu  podeu accedir des dels vostres dispositius mòbils:I no us oblideu dels materials especials que prestem als col·legis per al foment de la lectura, l’educació emocional, l’aprenentatge cooperatiu, etc. En aquest enllaç podeu fer una ullada. Ah, ja podeu escomençar a reservar els baguls i maletes d’animació lectora.
Us esperem.¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Feliç volta al col·le!!!!!!!!!!

Deja un comentario